2 Component-verf kopen

Klantenservice

Heb je een vraag?

✔ Voor particulier en professional

✔ Uitgebreide database

✔ Specialisatie in maritieme verf

Als u 2 component-verf wilt kopen, neemt u een kijkje in het assortiment van PaintDeals. 2 component-verf is harder en daardoor ook meer krasvast dan 1 component-verf. Daarnaast is het glansbehoud van dit product duidelijk beter. Deze verf laat zich echter wel wat lastiger verwerken dan producten met 1 component. Ons team adviseert u hier desgewenst graag over.

Onderhoudsschilderwerken aan boord

De beste 2 component-verf kunt u in onze webshop kopen

Wij bieden een ruim assortiment aan verf aan, waar zonder twijfel een product voor u bij zit. Bekijk ons aanbod en vind de 2 component-verf die u nodig heeft voor uw klus, bijvoorbeeld voor het schilderen van uw schip. We bieden scheepsverf van International Paint in vele verschillende kleuren aan. Zo bieden we ook de Protective Coatings van Carboline aan voor industriële toepassingen.

Neem bij vragen gerust contact met ons op

Wanneer u meer wilt weten over de voor- en nadelen van 2 component-verf voordat u uw bestelling plaatst, neemt u gerust contact met ons ervaren team op. Wij vertellen u graag meer over deze verfsoort die wij in verschillende kleuren verkopen. Bel naar (+32) 475407265 of stuur een e-mail naar info@paintdeals.com en leg uw vraag aan ons voor.

Hulp nodig?